Onze Expertise

Wij helpen start-ups die barrières te overwinnen die de doorbraak naar groei in de weg staan.

Boest your business.

Op maat

De doorbraak aanpak

Wij geloven dat groei geen eenmalige actie is, maar het resultaat van focus en daadkracht. Wij helpen de resultaten te verbeteren en met uw bedrijf door te breken naar structurele groei. Door een gerichte aanpak op maat van binnenuit toe te passen die past bij uw bedrijfs-DNA. Wij helpen uw bedrijf door te breken naar de volgende fase van groei.

Doorbraak Support

Onze begeleiding is gericht op o.a. het versterken van de fundamenten voor groei, het aanscherpen van de commerciële proposities, het focussen van de strategie, het verhogen van het salesritme en het verrijken van de commerciële boodschap. Allemaal op een slimme manier die past bij de situatie, de omvang en de ambitie van het bedrijf.

Doorbraak Investering

Bent u op zoek naar en klaar voor een investering? In deze fase ligt de nadruk op marktpotentieel, schaalbaarheid, IT-readyness, het commerciële bewijs en bovenal het team. De investeringsfase is vaak een cruciale fase, duurt langer dan gepland en een van de redenen waarom startende ondernemingen worden afgeleid en mislukken. Wij kunnen deze INVESTMENT READY fase ondersteunen en de kans op een succesvolle en passende investering optimaliseren.

Doorbraak Management

Doorbraak management van Deboest start wanneer de belemmeringen voor groei moeilijk te overwinnen zijn. We vervullen een leidende rol en zullen van binnenuit samen het groeipad implementeren. Wij voeren snel uit, bouwen een snelle feedback loop in, motiveren uw team voor groei(“u hebt ze nodig”), creëren duidelijke step by step doelen en staan continue open voor verandering. De passie voor groei en onze ervaring zorgen voor energie, focus en resultaat.

Baanbrekende IT-oplossingen

IT kan vaak een knelpunt zijn bij het implementeren van de roadmap voor productinnovatie of bij het creëren en bouwen van schaalbare scale-ups. Het gebrek aan lokale IT-expertise en -vaardigheden en flexibiliteit zorgt vaak voor vertraging, juist vaak in een periode waarin het groeipotentieel aanwezig is. In deze cruciale fase kan het een oplossing zijn samen te werken met een IT-partner die gespecialiseerd en ervaren is in schaalbare IT-ondersteuning, die verschillende vaardigheden kan ondersteunen en die tegen lage kosten, deelneemt aan de doorbraakfase.

Industry

Fintech Startups

Saas

E-Commerce

Energy Tech

Food & Beverage

Telecom Startups

Clients and partners