Artikelen

Nieuwsarchief

Twitter

   

Groeien doet pijn? De reis naar groei...

Bram Hulshof is groeimanager bij DeBoest

Eerst even een misverstand de wereld uit helpen. U denkt dat alle ondernemers willen groeien? Dan heeft u het dus mooi mis, zegt groeimanager Bram Hulshof van DeBoest. Bij DeBoest hebben zij er hun business van gemaakt om andere ondernemers te laten groeien. Maar lang niet alle ondernemers willen dat echt.

Veel ondernemers zijn behoorlijk behoudend. Ze zijn gewend aan een bepaalde omzet, en aan een bepaald salaris dat daaruit voortvloeit. De angst is groot om te veranderen, om dingen echt anders te doen. Groeien klinkt wel leuk, maar je moet echt een berg op, je moet ergens doorheen en lang niet iedereen heeft daar zin in. Want groeien kan ook pijn doen.

U bent wel bereid om te investeren en over grenzen heen te gaan? Dan nemen de groeiexperts van DeBoest u graag mee op hun groei-expeditie naar een beter resultaat. Op weg naar die groei onderscheiden ze 3 verschillende fases waar u doorheen moet om te kunnen groeien.

Maar voor we op pad gaan vertellen onze gidsen welke drie ingredienten onontbeerlijk zijn om te kunnen groeien, tijdens alle pieken en dalen die we overtrekken. Noem het de verplichte groeivitamines. Bekijk ze, en houd ze in uw achterhoofd als we zo echt op pad gaan, want u zult ze straks hard nodig hebben. Zie het als een klimuitrusting om de top te halen. Zie het als de DNA van een succesvolle klimmer.

Inhoud - "sell the problem"

Wees altijd relevant voor de klant.  Raak de markt, "sell the problem" . Een continue instelling om erop uit te gaan en te leren van je klanten. Écht te leren en dat weer toe te passen.

Management- "There are nog shortcuts"

 

Begin met uitvoeren maar wees flexibel. Blijf DOEN maar sta open voor veranderingen op de bergtocht. Zorg dat je hele duidelijke doelen stelt, en daar in kleine stappen naar toe groeit. En vergeet nooit om je team hierin mee te nemen, het geloof en passie over te brengen. Je hebt ze nodig in de bergen....

Attitude - "Groeien is grenzen durven te verleggen"

Denk groot en geloof in je doel. Draag het ook uit en laat zien wat je passie en geloof is. Blijf daarbij gewoon en goed benaderbaar, durf gewoon te DOEN en blijf volhouden ook als het even tegenzit.

Bent u klaar om op pad te gaan?