Artikelen

Nieuwsarchief

Twitter

   

Groeimanagers

Als geen ander beseffen we bij DeBoest dat het realiseren van groei mensenwerk is. En dat groei in uw bedrijf moet plaatsvinden. Onze groeimanagers zijn gepassioneerd van groei en hebben ervaring opgedaan in start'ups tot aan multinationals. Ondernemend en hands-on is een zeer belangrijke instelling van onze groeimanagers.

Bewezen aanpak

DeBoest groeimanagers hebben met de bewezen groeiaanpak al vele bedrijven geholpen om ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren, en vaak te overscoren. De aanpak en de groeimanagers gaan voor structureel en blijvend resutaat waar we ons ook aan commiteren.

Bram Hulshof - Managing Partner & Founder

Bram Hulshof heeft laten zien dat hij uitdagende targets kan realiseren en organisaties naar het volgende niveau van groei kan brengen binnen een korte tijdsperiode. In de afgelopen jaren heeft hij zich vaak afgevraagd waarom zoveel goede ideeën en bedrijven niet succesvol werden. Vanuit zijn sterke commerciële én management drive om business te bouwen heeft hij DeBoest opgericht om naar het volgende niveau van groei door te breken. DeBoest realiseert groei met inspirerend enthousiasme, resultaat georiënteerd leiderschap en focus op mensen.

Cor Honkoop - Managing Partner

Cor Honkoop heeft laten zien dat hij organisaties kan inspireren en leiden tot een doorbraak naar duurzame groei, vaak onder moeilijke omstandigheden. Vanuit een ambitieuze maar nuchtere gedeelde visie, combineert hij zijn strategisch inzicht met jarenlange operationele management- en commerciële ervaring om te komen tot een gezamenlijk behaald resultaat. Vanuit zijn, in het buitenland gesterkte, overtuiging dat Nederland haar potentieel veel beter kan benutten door een injectie van daadkracht heeft hij zich aangesloten bij DeBoest.

Werken bij DeBoest?

De échte groeimanagers kunnen het verschil maken voor bedrijven die willen groeien. Een groeimanager beschikt over eigenschappen die gecombineerd uniek zijn. Niet meer dan 10% van de managers voldoet aan deze eigenschappen die specifiek nodig zijn om door te breken naar groei.

DeBoest is naast het eigen specifiek geselecteerde netwerk altijd op zoek naar de echte groeimanagers die zich voor bepaalde tijd willen verbinden aan matchende groeitrajecten. Klik hier voor de actuele vacatures.